torsdag 14. mai 2015

Easter Vacation 2015 - Ål - Voss

Denne påsken tilbragte jeg litt overalt. Oslo, Ål, Voss, Spania og Budapest stod på programmet, og det ble vel en ferie som strengt tatt ikke kan kalles påskeferie.

Fordi vi er i gang med oppussing på Voss, så ble det selvfølgelig noen dager der.
På veien til Voss la vi inn en kjempehyggelig stopp med overnatting hos Per og Gunnborg. Det er alltid så koselig å få komme på den flotte hytta de har på fjellet.

På Voss lot vi oss innlosjere på hotell. Litt rart for en Vossing som Knut, men han taklet det bra. Ikke at han ikke liker å bo på hotell, men å bo på hotell på Voss var nok veldig rart. Men med denne utsikten fra hotellrommet, så kan man ikke klage!
Vi fikk inspisert huset, som var helt ugjenkjennelig, ikke mye igjen!
Da er det ikke så verst å bo på hotell da, så får vi se hva det blir neste gang ?
Mesteparten av tiden gikk med til å besøke kjøkkenleverandører og byggevarerhus. Selvfølgelig ble det også en tur på gravbakken, hvor vi plantet på gravene til Bestemor, Bestefar, Eirik og Catrine. Kaldt var det, så om plantene klarte seg er jeg ikke sikker på. Uansett kjekt å gå innom der.
 
Vi fikk også tid til å spise middag i hyggelig selskap med Steinar, Alis og Narve (som fylte 60år). Koselig besøk hos Bjørg og Ingolf ble det også, hvor vi ble servert nydelig dravle! Lenge siden vi hadde smakt det, og det smakte så godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar