fredag 16. mars 2012

"Business Day" at Sheraton Hotel

I dag var det endelig tid for litt faglig påfyll, med deltakelse på "Business Day - Innovation & Sustainability - Newfoundland & Labrador".


Det var både interessant og inspirerende å lytte til næringslivsledere fra Newfoundland snakke om innovasjon og bærekraft. Vi fikk høre Glenn Stanford, St. John's Ice Caps, snakke med innlevelse om det å ha lindenskap for det man velger å gjøre i livet.
Videre fikk høre hvordan Steve Power, Board of Trade, ser på framtidig vekst og muligheter i Newfoundland og Labrador. Han kunne fortelle at det forventes å bli skapt ca 70.000 nye arbeidsplasser fram til 2020 - og det er mye med tanke på at det er ca 250.000 arbeidsplasser pr i dag. En viktig sak for regionen er hvordan få folk til å bli, spesielt unge. Det er en stor utfordring at den gjennomsnittlige alder på arbeidskraft øker.

Det var ytterligere 2 talere, Cathy  Bennet, Bennet Group of Companies og Earl Ludlow, Newfoundland Power Inc.
Cathy Bennet er en suksessfull "business woman" som har jobbet seg opp fra å starte på "gulvet" i en McDonalds restaurant som 17 år, til nå å eie 8 McDonalds restauranter, samt en rekke andre selskaper. En dame med driv og en god taler.

På konferanser er det som regel bevertning, og så også her. Som den cupcake elsker jeg er, kunne jeg ikke motstå å ta bilder av disse flotte kakene og den lekre yoghurten :

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar