Her fra prosessen med utbening og stuffing:
I tillegg lagde vil vaktler (Quail), som er en rødlistet liten fugl hjemme i Norge, men her borte er den også i oppdrett. Så det var selvfølgelig oppdrettsvarianten vi tilberedte. En bitte liten sak, som egner seg best som en forrett. Vi hadde en halv hver. De ble imidlertid stekt hele (utbenet, unntatt lårbenet) for å bevare saftigheten.
Resultatene ble helt utrolig gode, og for ikke å snakke om presentasjonen:
Jeg er SÅ imponert :) Jeg tror jeg må gå kurs til høsten, det ser så fristende ut.
SvarSlettTakk skal du ha Rutt Siri, kurset kan anbefales. Man blir utrolig inspirert :)
SlettJa, også smaker det så godt!!
SvarSlettKjempefin blogg, Lena - og veldig fin fotomontasje du får til! Tror jeg må stjele litt til min blogg når jeg kommer så langt...:o)
Mari.
Takk for det Mari - 'Picasa' gjør susen med bildene :) bare forsyn deg du, du er jo fotograf her også du :)
SlettDette ser herlig ut, Lena! Det blir nok matkurs på flere av oss til høsten:-)
SvarSlettSom sagt Heidi, kan anbefales :) Kanskje jeg tar en ny runde ?
Slett