tirsdag 15. mai 2012

Chef to Go #10; Confit of Duck

Siste kursdag hos ChefToGo var en spesielt hyggelig dag. Da hadde vi invitert våre kjære til en tre retters lunsj. Fantastisk god mat, men mektig. Viktig å tenke på at det samme kurset også gikk på kveldstid, og at dette tre retteres måltidet muligens ville ha vært mer egnet til middag enn til lunsj.

Menyen bestod av følgende ;

- Baked Squash Soup scented with Asian Flavours
- Confit of Duck, with Oven Roasted Root Vegetables and Caramelized Shallot and Horseradish Mashed Potatoes
- Barrens Blend Pudding with Screech Sauce

Intense forberedelser før gjestene kommer :
Og resultatet ble utrolig bra, servingen av gjester gjorde sitt til at jeg ikke fikk tatt bildet av suppen, som kanskje var den jeg syntes var aller best.

Men her er hovedretten;

Og desserten;

Og ikke minst, en hel gjeng med fornøyde gjester :)
Stor takk til Chef Bob Arniel som har loset oss trygt igjennom 10 kursdager, og som har gitt oss masse inspirasjon, og tro på at vi kan klare det meste på kjøkkenet :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar