- 7-8 små Amadine poteter med skall
- 1 hel gul løk
- 2-3 stenger stangselleri
- 1-2 bokser grov hakkede tomater (gjerne ferdig krydret, men sjekk saltinnholdet - dette varierer stort. Om du trenger 1 eller 2 bokser tomat avhenger av str på boksene. Bruker du hakkede tomater uten krydder må du selv krydre etter smak)
- 500 gram torskefilet (sei eller annen fisk du liker går også fint)
Del potene i to og la de surre med noen minutter
Hell deretter over boksen med tomater
La alt surre under lokk på lav varme til potetene er møre.
Del fiskefileten i litt store biter og legge på toppen (halvveis nedi sausen, men fint om den øvre delen ikke dekkes av saus, da ser det flottere ut ved servering).
Legg på lokket igjen, og la det putre 5-10 minutter til fisken er gjennomkokt.
Så enkelt, sunt og godt - og nesten ingen oppvask :)
Herlig!
SvarSlettSmakte deilig også i nr 25 :-)