1 løk
1 pk karbonadedeig
1 stor boks hermetiske hakkede tomater (kan også bruke de med krydder)
1 boks røde bønner (kidney beans)
1 boks bønner i tomatsaus
1 terning buljong
1 glass vann
Smak til med krydder (cayenne, pepper, salt eller hva du måtte like)
God tid er viktig - denne lager du gjerne på en søndag så den kan stå og putre i kjelen på svak varme i 2 timer.
Først tomatene i kjelen
så karbonadedeigen man har stekt (stekes uten fett i stekepannen)
De røde bønnene (disse må skylles etter at de er tatt ut av hermetikkboksen og før de tas i kjelen)
Så tomat bønnene
Om man gidder kan man gjerne steke løken litt
Deretter løken i kjelen
om du har Worcester saus ta gjerne litt av den oppi
Litt krydder med "sting"
En buljongterning (samme hvilken type)
Ett glass vann
Så er det bare å ha tålmodighet, det er koketiden som gjør det godt....
Og da blir det en fyldig fin gryte, som om du vil kan serveres med rømme, revet ost, tortilla chips - eller 'plain' som denne :
Kjempegod plain med litt brød Lena 👏👏 -RS-
SvarSlettSå bra at de falt i smak :)
SvarSlett