onsdag 15. februar 2012

Clas 3 - Chef to go !

Nok en flott formiddag på kokkekurs med "Cheftogo":)  Rettene vi lagde i dag var;

Beef Stew
Red Wine Braised Short Ribs
Chicken Madras with Chickpea puree & Mango Mayonnaise & Mango Chutney

Og denne gang også; alt fra grunn av. Faktisk så fra grunn av at for å lage Chicken Madras startet vi med å partere hele kyllinger, selv om vi i denne retten bare skulle bruke skinn og benfrie kyllinglår (øverste del  - ikke klubben). Men vi lærte jo da og nytte hele kyllingen, både til kraft og annet.
Chicken Madras with Chickpea puree & Mango Mayonnaise & Mango Chutney

Red Wine Braised Short Rbis, til venstre og Beef Stew til høyre

En håndfull forventningsfulle kursdeltakere klare til å prøvesmake dagens innsats.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar