mandag 22. august 2011

Middag Sanguine Brasserie, Operaen

Søndag spiste vi middag i foajeen i Operahuset, Sanguine Brasserie.  Dagens kjøtt eller fisk bestod av 'Entrecote av Lam' eller 'Ovnsbakt kveite'. Her er vossinger på tur i storbyen :) Veldig hyggelig med besøk.


Kun noen få bord var opptatt, allikevel måtte vi vente lenge før vi fikk anvist bord, selv om personalet absolutt var klar over at vi ventet.

Meget treg og uoppmerksom servering. Vi valgte derfor dagens, i håp om at dette ikke tok alt for lang tid. Det tok tid....., men ingen sure miner for det :)


Kveita var virkelig god, saftig og ikke for tørr.
Entrecoten derimot, var rett og slett for seig - noe vi også ga beskjed om, og som servitøren skulle bringe videre til kjøkkenet...!

Så her kommer kun bildet av den rett som det er verdt å anbefale :


Og til slutt en liten spasertur på taket før avgang til Lysaker stasjon.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar