mandag 10. mars 2014

Mat, mat, mat !!

Dette ble en helg med mat fra ende til annen. Fredag ved lunsjtid var det team-building på jobben, og ingen ting passet vel bedre enn at dette foregikk hos min gamle kokklærer 'Chef to go' Bob Arniel. Veldig moro, og mange deilig retter ble fremstilt. Men først ble vi servert en Tuscan Vegetable Soup med nybakt Foccacia. Deretter ble vi delt inn i grupper og lagde følgende retter:

Crostini With Sun Dried Tomato Tapenade
Shrimp Risotto
Cucumber Pernod Granita
Sage and Prosciutto Wrapped Prok Tenderloin, handmade Gnocchi, Chianti glased root vegetables and Mushroom Sauce
Torta Mantovana With Dried Fruit Compote

Lørdag formiddag var det bakedag hos meg, og på kvelden var vi invitert av Concrete Structures til familiemiddag på Bacalao. Der koste vi oss med Jiggs Dinner, Calamari, Cod-pot-Cod, Lambleg og mye mer. Det hele ble avsluttet med deilig hjemmelaget konfekt som Alexandra hadde laget til hele selskapet som bestod av rundt 20 personer. Fantastisk godt!

Søndagsfrokost med laks og eggerøre, søndagsmiddag ble en deilig grateng. Ikke lett å være på lavkarbokur med alle disse fristelsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar