mandag 12. mars 2012

Butterpot Park

I går var det en flott dag her rundt St. John's, og det kunne ikke passet bedre. Jeg er med i styret i Den Norske Klubben her i St. John's, og i går arrangerte vi 'Ski Day'. Det er alltid usikkerhet rundt arrangement av den typen her, fordi været fort kan bli så ekstremt at alt må avlyses. Men i går var det full klaff.
Vi fikk låne klubbhuset til "Avalon Nordic Ski Club" (http://www.avalonnordic.ca/), og fikk dermed tilgang på et lite kjøkken og strøm.
Fotograf: Rutt-Siri Kregnes
Det er en entusiastisk liten gruppe som sitter i styret for Den Norske Klubben, og både pølser, vaffelrøre, kakao m.m. var medbrakt for salg. Til og med hjemmelaget jordbærsyltetøy og brunost kunne tilbys. I tillegg til premier til "private lottery" som er et must på slike arrangementer.
Fornøyd kar som skal på ski for første gang i vinter !! (utrolig... at det er første gang)

Etter en flott dag ute, kom vi hjem til fortsatt strålende sol, og vi kunne tilbringe en time på terrassen. Deretter spaserte vi inn til sentrum for å spise middag i godt selskap med Kåre, Rutt-Siri og Jørn. Restauranten vi hadde tenkt å spise på var full, og ikke bare var det fullt, men det var jo i hovedsak fyllt opp med kjentfolk. Det sier litt om hvor mange nordmenn vi begynner å bli her borte nå :)
Men det er ikke vanskelig å finne restaurant i St. John's, det formelig kryr av de. Vi endte opp på 'YellowBelly Brewery", ( http://www.yellowbellybrewery.com/place.html ) er en hyggelig bar/restaurant hvor de brygger sitt eget øl og har god mat.



2 kommentarer:

  1. Åh for en fantastisk dag! Det så virkelig herlig ut:-) Flotte bilder, Lena! Sukk, som jeg gjerne skulle vært med Per over i dag..... Klem fra Heidi

    SvarSlett